998 watched
0
6
Published 6 Jun 2023

De SVC'08 sfeercommissie pakte groot uit veel spandoeken beloofde voor vuurwerk!! De wedstrijd stond ook in het teken van de afscheid nemende SVC'08 aanvoerder Jerry Plat. In de wedstrijd was De Spartaan'20 de bovenliggende partij, enkele minuten voor het einde van de reguliere speeltijd kwam de thuisploeg met een rake kopbal van Gerwin Strijker op 1-0. Ver in blessuretijd was het SVC-er Pepijn Knoester die de gelijk maker inkopte! In de 1e verlenging scoorde Spartaan Jelaino Fernandus met een afstandsschot 2-1en in de 2e verlenging maakte hij ook de 3-1! Interview met aanvoerder Jerry Plat, Pepijn Knoester en met hoofdtrainer Jeffrey Frijters voor hem was het ook zijn laatste wedstrijd, hij vertrekt na vijf jaar naar Voorschoten'97. Scheidsrechter N. Eren floot een puike partij.